Plantaardige chocolade: van niche tot voedselrevolutie

Plantaardige chocolade: van niche tot voedselrevolutie

Plantaardig is een van de snelst groeiende segmenten in de voedingsmiddelenindustrie. Consumenten voelen de behoefte om te veranderen! 
Terwijl we het Belcolade Plant-Based-portfolio verder uitbreiden, zijn we verheugd om onze nieuwste inzichten in dit bloeiende gebied te delen .

Hoe kunnen professionele patissiers en chocolatiers variatie brengen in hun chocoladecreaties?

Met de unieke innovatie Selection W. Plant-Based Cacao-Trace biedt Belcolade chocolatiers, patissiers en andere professionele chocoladegebruikers meer keuze dan ooit tevoren, terwijl het bedrijf het plantaardige portfolio verder uitbreidt, na de recente lancering van zijn veelgeprezen melkachtige chocoladeproducten. tegenhanger. Als gevolg hiervan biedt Belcolade zijn klanten nu een uitgebreid assortiment plantaardige chocolade – melkachtig en wit – die allemaal de geruststelling van Cacao-Trace-certificering dragen.
 
De Plant-Based White Couverture is de eerste in zijn soort voor de wereldwijde professionele chocolade-industrie, omdat hij beschikt over een uitstekend smaakprofiel en een rijke, romige textuur . Het heeft ook de perfecte “snap” waar consumenten van houden, samen met een geweldige glans en kleur. Het onderscheidt zich nog verder en is vrij van kokosnoot, maar ook van noten, soja en gluten – allergenen die doorgaans voorkomen in andere plantaardige witte opties.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.